Vaš prvi izbor za visokokakovostne medicinske pripomočke.

Medis-M, uradni zastopnik Mueller® Sport Medicine v Sloveniji

Smo uradni zastopnik za blagovno znamko Mueller® Sport Medicine v Sloveniji

Preberi več na naši spletni strani

V podjetju MEDIS-M vse od prvih korakov leta 1996 skrbimo za distribucijo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov, kozmetike, dodatkov v prehrani in ostalih izdelkov lekarnam, specializiranim prodajalnam, bolnišnicam in končnim uporabnikom.

Poglavitna dejavnost podjetja Medis-M d.o.o. je veleprodaja kakovostnih medicinskih pripomočkov za osebno in bolnišnično uporabo, izdelkov za zdravstveno preventivo, lajšanje zdravstvenih težav ter izdelkov za izboljšanje kakovosti življenja.

V 25 letih delovanja in obstoja smo zgradili most zaupanja med priznanimi blagovnimi znamkami doma in v tujini ter njihovimi vsakodnevnimi uporabniki. Izkazano zaupanje naših uporabnikov nam daje zagon, da nadaljujemo uspešno pot in da vrhunske storitve vseskozi nadgrajujemo.

Predstavitev.

»Ustvarjeno v športu, narejeno za življenje™«

Z veseljem vam predstavljamo blagovno znamko Mueller®, ki že več kot 60 let nudi izdelke športne medicine.

Naša zaveza je zagotavljati športnikom, tako rekreativnim kot profesionalnim, obsežno linijo športnomedicinskih izdelkov. Poslanstvo Mueller® Sports Medicine ostaja nespremenjeno: pomagati športnikom po vsem svetu, da ostanejo v igri in delujejo na vrhuncu. S ponosom predstavljamo kakovost in inovacije za vsakega športnika, ki zahteva najboljše.

Izberite svoj pripomoček